
מתכון לסורבה עגבניות ובזיליקום
משהו מעט שונה, מתקתק ומעקצץ. מתאים למי שמחפש קינוח לא שיגרתי או מנה לרענון באמצע ארוחה בימי הקיץ החמים.
הכנת סורבה היא בדרך כלל מהנה, אבל לא תמיד זה כל כך פשוט... אם יש לכם מכונת גלידה שצריך להקפיא מראש- הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להצליח להכין בה גלידה מעולה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- עגבניות מקולפות - 6
- סירופ סוכר - 1/3 כוס
- עלי בזיליקום קצוצים דק - 6-8
- מיץ עגבניות - 1/4 כוס
- מלח ופלפל לטעם
- למי שרוצה חריף – מעט טבסקו.
- מיץ מלימון אחד
הוראות הכנה
- מרסקים היטב במעבד מזון או בלנדר את כל המצרכים. מסננים אם רוצים לקבל סורבה "חלק "יותר.
מעבירים למכונת גלידה ומכינים לפי הוראות היצרן. - * סירופ סוכר מכינים מ 2 כוסות מים ו 1/2 2 כוסות סוכר. מבשלים יחד על אש קטנה עד שמסמיך מעט. מצננים. ניתן לשמור בקירור
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>