
מתכון לגרניטה פקאנים וקפה
הכנת גרניטת פקאנים וקפה היא בדרך כלל מהנה, אבל לא תמיד זה כל כך פשוט..
.אם יש לכם מכונת גלידה שצריך להקפיא מראש- הנה כמה טיפים שיעזרו לכם להצליח להכין בה גלידה מעולה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- אספרסו עשוי טוב - 120מ
- סירופ סוכר - 100 מ
- חלב - 300 מ
- פקאנים לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים יחד בבלנדר חזק, טועמים.
- מעבירים את התערובת למכונת גלידה אם יש
- וממשיכים לפי הוראות היצרן.
או - מעבירים את התערובת לתבנית שטוחה ,עוטפים אותה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא.
- כשמתחיל להצטבר קרח על הדפנות, לוקחים מזלג ומערבבים טוב ומחזירים למקפיא.
- ושוב ושוב עד שהקרח בגודל שמתאים לנו.
או - אחרי שהתערובת קופאת מעט,אפשר להעביר למעבד מזון ולערבב בכמה פולסים קצרים ולהחזיר למקפיא
- את מה שמתקבל רצוי להעביר לכוס זכוכית יפה, אפשר לקשט באופן דקדנטי עם קצפת מלמעלה ואפשר גם בלי…
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>
נחמד ומעורר