מתכון לגלידת תה ירוק – ללא מכונה
התוצר של המתכון לגלידת תה ירוק הוא 2 כוסות
מרכיבים
- חלב מרוכז ממותק קר - 400 מ
- שמנת מתוקה קרה - 2 כוסות
- תמצית וניל - 1 כפית
- אבקת תה ירוק - 3 כפות
הוראות הכנה
- מקציפים את השמנת מתוקה במיקסר המצויד במקציף (או באמצעות מערבל יד) עד שמקבלים קצפת "כבדה".
- מורידים מעט את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב המרוכז(חשוב שהיה קר) לקצפת. כעט נערבב את התמצית וניל עם שאר התערובת.
- לאחר מכן, נעלה שוב את מהירות המיקסר עד שנקבל מרקם יותר "עבה וכבד"
- עכשיו כשהבסיס לגלידה מוכן, יש להוסיף לתערובת את האבקת תה ירוק ולערבב במהירות בינונית עד שהצבע נהיה אחיד(צבע אחיד של ירוק מנטה).
- יש להעביר את הגלידה למיכל ולהקפיא לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה… ובתאבון!!!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>
מעולה