
מתכון לגלידה חגיגית
במיוחד לאותן פעמים בהן אתם רוצים להרשים את האורחים בקינוח טעים ומדהים.
כדי לשיר בביטחון "יש לי גלידה הכי טובה"- צריך להשתמש בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שיש להקפיא 12 שעות מראש, הנה כמה טיפים שעשויים לעזור. לחצו כאן >>
מרכיבים
- תערובת פירות יבשים - 150 גרם
- ברנדי - 1/3 כוס
- רום כהה - 2 כפות
- תפוז מגורר וסחוט - 1
- שמנת - 2 כוסות
- חלב - 1 כוס
- מקל וניל
- מקל קינמון
- חלמונים - 6
- סוכר - 1/2 כוס
הוראות הכנה
- משרים את הפירות היבשים בברנדי + רום + קליפת תפוז ומיץ תפוזים ללילה
- בסיר קטן מחממים יחד שמנת + חלב + קינמון + ווניל עד שהכל מתאחד. מוציאים את מקלות הקינמון והוניל.
- בקערה טורפים יחד חלמונים + סוכר עד שהם מבהירים. מאחדים עם השמנת החמה , בזהירות ! לאט לאט ומבשלים על אש קטנה עד שמסמיך מעט.
- מצננים
- מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן
- כמה דקות לפני שהגלידה מוכנה הוסיפו מהפירות המושרים ( ללא הנוזלים ! )
- טיפ !
העבירות את הגלידה המוכנה לתבנית סיליקון מעניינת מרופדת בפלסטיק נצמד . הגישו עם סירופ או פירות מסוכרים מלמעלה.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>