
מתכון לגלידת קפה- ללא מכונה
מרכיבים
- אבקת קפה נמס - 2.5 כפות
- חלב מרוכז ממותק קר - 200 גרם
- שמנת מתוקה - 600 מיליליטר
- מים - 2 כפות
הוראות הכנה
• ממיסים בכוס את אבקת הקפה עם המים.
• מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב.
• מקציפים את תערובת החלב והקפה יחד עם השמנת המתוקה, עד להגעה למרקם קרמי.
• מעבירים לכלי אטום ומקפיאים במשך 3-4 שעות.
• מוציאים את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>