
מתכון לגלידת ענבים- ללא מכונה
גלידה מעולה וקלילה להכנה, מתאימה במיוחד כפינוק מצנן בימים קיציים.
מרכיבים
- ענבים קפואים ללא חרצנים - 2 כוסות
- ליים לגרידה - 1
- נענע טרייה - חופן
- מים - 1/4 כוס
הוראות הכנה
• הקפיאו את הענבים יום לפני הכנת הגלידה.
• הכניסו את הענבים לבלנדר, עד קיצוץ הענבים לחתיכות קטנות.
• הוסיפו את הנענע, את גרידת הליים ואת המים.
• בחשו כ-2 דקות, עד הגעה למרקם של גלידה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>