
מתכון לגלידת שוקולד טבעונית
בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים מאמצים אורח חיים בריא
הדרישה למתכונים טובים וטבעוניים התגברה . טיבעונים אינם אוכלים מה שמגיע מהחי ולכן זו משימה מאתגרת להכין חלק מהמנות שכל כך התרגלנו אליהן.
מכיוון שטיבעונים לא יאכלו חלב,ביצים ועוד קבלו מתכון משודרג שאינו כולל מרכיבים כאלה,
ויגרום הנאה לכולם,טיבעונים ואוכלי כל.
הכנת גלידת שוקולד אמורה להיות כיפית במיוחד, אך כדי שהיא תצליח צריך להשתמש בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שצריך להכניס להקפאה ל-12 שעות - קבלו מספר טיפים שיעזרו לכם לקבל תוצאות טובות יותר.
לחצו כאן >>
מרכיבים
- שוקולד מריר - 170 גר'
- חלב סויה, אפשר מהסוג הממותק בוניל או בלי וניל. - 2 ו-1/2 כוסות
- סוכר - 1 כוס
- קקאו הולנדי כהה - 75 גר'
- קורט מלח
- מעט תמצית וניל
- ביסקוויטים מפוררים - 5
הוראות הכנה
- שמים כוס וחצי חלב סויה בסיר גדול.
- מוסיפים סוכר ו- 75 גר' קקאו.
- מוסיפים קורט מלח ומעט וניל (אבקה או תמצית) ומערבבים היטב.
- שמים על האש ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
- מורידים מהאש, מוסיפים 170 גר' שוקולד מריר (פתיתים או קוביות) ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
- מוסיפים עוד כוס חלב סויה ומערבלים עם בלנדר מוט עד שהתערובת מוקצפת.
- מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים.
- שמים את התערובת במקרר משך לילה שתצטנן טוב .
- למחרת, מעבירים את התערובת למכונת הגלידה ופועלים על פי הוראות היצרן.
- לאחר העיבוד במכונה מעבירים להקפאה.
- מגישים קפוא!
- גם מי שאין לו מכונת גלידה יכול להמשיך ולהקפיא את התערובת , ולדאוג לערבב אותה טוב ולשבור את גושי הקרח כל שעה בערך.
- הגלידה עדיין תצא מצוינת,העיבוד במכונת גלידה פשוט מוסיף לקרמיות שלה בזכות עירבוב רצוף ששובר את הקרח לחתיכות קטנטנות ממש.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>
מריר ומתוק גם יחד
מה התפקיד של הביסקוויטים?