
מתכון לגלידת עוגיות אוראו- ללא מכונה
מרכיבים
- עוגיות אוראו - 20
- חלב מרוכז ממותק - 415 מיליליטר
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- תמצית וניל - כפית
- מלח - קורט
הוראות הכנה
- הכניסו למקפיא את קערת המיקסר ואת מוטות הערבול שלו לקירור כ-15 דקות.
- שפכו חלב מרוכז ממותק בקערה נוספת. הוסיפו פנימה את תמצית הוניל ואת המלח וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
- הכניסו את העוגיות לשקית ניילון, הוציאו ממנה את האוויר ואטמו ככל הניתן. גלגלו ומעכו את העוגיות בעזרת מערוך, לקבלת שברי עוגיות בגודל הרצוי.
- הוציאו את המיקסר מהמקפיא, שפכו פנימה את השמנת והקציפו עד לקבל מרקם קרמי מוצק.
- הכניסו בעדינות כ-1/3 מכמות השמנת המוקצפת לתוך תערובת החלב המרוכז וערבבו בעדינות באמצעות לקקן. הוסיפו את שאר השמנת והמשיכו לערבב.
- שפכו פנימה את שברי האוראו ובחשו בעדינות עד לפיזורם באופן אחיד בתוך הבלילה.
- הכניסו לתבנית אטומה להקפאה במשך 6 שעות לפחות.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>