מתכון לגלידת פיסטוק- ללא מכונה
מרכיבים
- אגוזי פיסטוק טחונים דק - 125 גרם
- שמנת מתוקה - 500 מיליליטר
- חלב מרוכז ממותק - 200 גרם
- שוקולד מריר קצוץ - 100 גרם
- תמצית וניל - 1.5 כפיות
הוראות הכנה
- שופכים את השמנת לקערה גדולה, מקציפים עד להגעה למרקם קרמי מוצק.
- מוסיפים לקערה את תמצית הוניל ואת החלב המרוכז ומערבבים.
- לבסוף מוסיפים את הפיסטוקים ואת השוקולד המריר ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית אטומה ומקפיאים במשך 5 שעות לפחות.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>