
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת יוגורט טבעי – במכונת Caso
גלידת יוגורט ניתן להכין עם יוגורט וחלב. ניתן להוסיף ליוגורט תוספות על פי הטעם: פירות, דבש, דגני בוקר ועוד.
מרכיבים
- חלב (3.5%) - 1000 מיליליטר
- יוגורט טבעי (3.5%) - 200 גרם
הוראות הכנה
- חממו את החלב במחבת עד להגעה לחום של 90 מעלות צלזיוס, במשך חמש דקות.
- תנו לחלב להתקרר לטמפ' של 50 מעלות ואז הוסיפו את היוגורט.
- הכניסו את התערובת למכונת הגלידה.
- בחרו את תפריט ה"יוגורט".
- כוונו את הטיימר ל-8 שעות.
- לקבלת מרקם קרמי- מוצק מדויק, אנו ממליצים לקרר את התערובת במקרר במיכל הנשלף במשך לילה/ לקרר את התערובת בתוך המכונה (המכונה מקררת את הגלידה באופן אוטומטי בסיום תכנית ההכנה) ולסנן את העודפים באמצעות מגבת מטבח.
בתיאבון!