
מתכון לגלידת פסיפלורה- ללא מכונה
מרכיבים
- חלב מרוכז ממותק - פחית 1
- עיסת פסיפלורה קפואה, מופשרת - 2 כוסות
- שמנת מתוקה קרה - 2 כוסות
הוראות הכנה
- הכניסו את השמנת המתוקה למקפיא למשך 10-20 דקות והוציאו אותה כשהיא ממש קרה.
- הקציפו יחד את החלב המרוכז עם הפסיפלורה.
- בנפרד הקציפו את השמנת המתוקה עד הגעה למרקם קרמי מוצק.
- הוסיפו את תערובת החלב המרוכז עם הפסיפלורה לשמנת, ערבבו יחד את המרכיבים בעדינות (או במהירות נמוכה במיקסר), עד לקבלת תערובת אחידה.
- הכניסו את התערובת לתבנית אטומה והקפיאו במשך 6 שעות לפחות.
- הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>