מתכון סורבה תות אפרול
מתכון קיץ מנצח מבית מרתה סטיוארט
מרכיבים
- סלסילה גדולה של תותים - 1
- סוכר - 1/2 כוס
- אפרול - 1/3 כוס
- קליפה מגוררת מתפוז אחד
הוראות הכנה
- מרסקים בבלנדר תותים וסוכר יחד.
- מערבבים בקערה את רסק התוים עם האפרול וגרידת התפוז. מצננים במקרר כשעתיים
- מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן להכנת סורבה.
- מעבירים לתבנית ומקפיאים לעוד כשעתיים. ניתן לשמור את הסורבה קפוא כשבועיים במקפיא
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>




