
מתכון לסורבה לימון טבעוני
מתכון לסורבה לימון שמתאים ל-5 כוסות גלידה.
יאמי! הכנת סורבה לימון טבעוני היא בחירה מעולה!
אך רגע לפני שאתם רצים להכין אותה-
אם המכונה שלכם דורשת הקפאה מראש- הנה כמה טיפים שמלמדים איך לצלוח את התהליך. לחצו כאן >>
מרכיבים
- מים - 1/4 1 כוסות
- סוכר - 2 כוסות
- מיץ לימון טרי סחוט - 2 כוסות
- לימון מגורד - 1 עד 2 כפות
הוראות הכנה
- נשלב את המים ביחד עם הסוכר בסיר קטן על אש בינונית ונרתיח את המים עד שהסוכר ימס לחלוטין (כדקה). נוריד את הסיר מהאש וניתן לתמיסה להתקרר. נוסיף לתמיסה את מיץ הלימון ואת הלימון המגורד ונערבב.
- אם אין לכם מכונת גלידה:
אם אין לכם מכונת גלידה ניתן להעביר את התערובת לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 ולהקפיא עד שמתקשה (כ2- 3 שעות) כאשר כל חצי שעה יש לערבב באמצעות מזלג. - אם יש לכם מכונת גלידה:
נמזוג את התערובת לתוך מכונת הגלידה ונפעל בהתאם להוראות היצרן. כאשר הסורבה מתחיל להראות כמו קריסטלי קרח נוציא את התערובת למיכל אחסון סגור היטב ונקפיא אותו עד שיתקשה ויהיה מוכן שימוש.
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>