מתכון לגלידת תפוז- ללא מכונה
מרכיבים
- תפוז גדול - 1
- ליים - 1
- אבקת סוכר - 1 ו-3/4 כוסות
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
הוראות הכנה
• סחטו את התפוז ואת הליים לקבלת כוס מיץ.
• גרדו גרידה מהתפוז ומהליים.
• שפכו את המיץ לסוכר וערבבו עד להמסת הסוכר.
• הוסיפו את השמנת המתוקה.
• ערבבו במיקסר עד להגעה למרקם חלק.
• הכניסו את התערובת להקפאה בתבנית אטומה עד התמצקותה, כ-5 שעות.
• הוציאו מהמקפיא את הגלידה כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>




