
מתכון לגלידת תות מלוח
הפתעה של טעמים בגלידה אחת פשוטה להכנה.
הכנת גלידת תות מלוח בהצלחה עלולה להיות תהליך קצת מאתגר... אם המכונה שלכם דורשת 12 שעות הקפאה מראש, קחו כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות זאת. לחצו כאן >>
מרכיבים
- גבינת שמנת רכה בטמפרטורת חדר - 1
- חלב - 1/2 1 כוסות
- סוכר - 3/4 כוס
- ריויון - 1/2 כוס
- תמצית וניל - 1/2 1 כפיות
- מלח - 1/8 כפית
- תותים טריים קצוצים - 1 כוס
- ריבת תות - 1/4 כוס
- בזיליקום טרי קצוץ דק - 2 כפות
- מקלות מלוחים שבורים לחתיכות קטנות - 3/4 כוס
הוראות הכנה
- לבכניס לבלנדר – גבינת שמנת, חלב, סוכר,ריויון, תמצית וניל ומלח. לערבל עד שהכל אחיד וחלק. לצנן במקרר לפחות שעתיים
- להעביר לאחר הצינון למכונת גלידה ולהמשיך לפי הוראות היצרן.
- לערבב יחד – תותים קצוצים, ריבת תות ובזיליקום. לערבב אל תוך הגלידה את התותים והמקלות המלוחים השבורים.
- טיפ שלנו – לקנות עוגיות רכות גדולות ולהכין בבית קסטה משתי עוגיות וכדור גלידה באמצע !
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>