
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת שוקולד- ללא מכונה
מרכיבים
- אבקת קקאו - 1/4 כוס
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- חלב מרוכז ממותק - 415 מיליליטר
- תמצית וניל - כפית
- שוקולד צ'יפס קטנטנים - 1/2 כוס
הוראות הכנה
- שפכו את החלב המרוכז הממותק לקערה גדולה. הוסיפו את הקקאו ותמצית הוניל וערבבו היטב.
- שפכו את השמנת לקערה נפרדת, הקציפו בהקצפה ידנית או באמצעות מיקסר במהירות בינונית- גבוהה.
- הכניסו כפית גדושה מהקצפת שנוצרה לתערובת החלב הממותק וערבבו בעדינות. המשיכו להוסיף את שאר הקצפת בהדרגה ולערבב עד לקבלת מרקם חלק. עלולים להישאר גושים קטנטנים, מומלץ שלא לערבב יתר על המידה כיוון שזה עלול לפגום בקצפת.
- הוסיפו בעדינות את שבבי השוקולד צ'יפס.
- הכניסו להקפאה בתבנית אטומה למשך 6 שעות לפחות, או עד להתמצקות הגלידה.
- הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>