
מתכון לגלידת קרם פרש
הכנת גלידת קרם פרש היא חוויה מהנה, אך כדי לצלוח את הכנתה צריך לדעת איך. אם המכונה שלכם דורשת הקפאה של 12 שעות, הנה כמה עצות שעשויות להועיל לכם.
לחצו כאן >>
מרכיבים
- קרם פרש - 2 כוסות
- ריוויון - 2 כוסות
- מיץ לימון טרי - 1/3 כוס
- סוכר - 1/4 1 כוס
הוראות הכנה
- לערבב הכל יחד טוב טוב בקערה עד שהתערובת חלקה לגמרי. לצנן טוב. להעביר למכונת גלידה ולהפעיל לפי הוראות היצרן.
- מתקבלת גלידה מרעננת בטעם מעט חמצמץ ויגורטי. הולך טוב עם כל תוספת שתרצו !
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>