
מתכון לגלידת מנטה עם שוקולד צ’יפס
אחד השילובים הקלאסיים והאהובים על חובבי הגלידה,
גלידה בצבע ירוק משגע עם חתיכות שוקולד .
מרכיבים
- חלב - 2 כוסות
- שמנת - 2 כוסות
- סוכר - 1 כוס
- מלח - 1/2 כפית
- תמצית וניל - 1 כפית
- תמצית מנטה - 1 כפית
- שוקולד צ'יפס קטנטנים - 1 כוס
- צבע מאכל ירוק
הוראות הכנה
- לערבב בקערה – חלב+ שמנת+ סוכר+ מלח + תמצית וניל + תמצית מנטה .
- לערבב טוב עד שהסוכר נמס.
- בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל לגוון הרצוי. מומלץ להוסיף טיפה אחר טיפה ולערבב טוב . להיזהר שלא יהיה ירוק מדי …
- להכניס את כל התערובת למכונת גלידה ואחרי כ 10 דקות להוסיף את השוקולד
- אם רוצים גלידה קשה יותר אפשר להכניס לכלי פלסטיק ולהעביר למקפיא לשעתיים.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>