
מתכון לגלידת מוקה
יאמי! גלידת מוקה היא בחירה מעולה!
אך רגע לפני שאתם רצים להכין אותה - אם המכונה שלכם דורשת הקפאה מראש - הנה כמה טיפים שמלמדים איך לצלוח את התהליך. לחצו כאן >>
מרכיבים
- שוקולד מריר - 80 גרם
- אספרסו - 200 מי
- שמנת מתוקה - 200 מי
- סוכר - 150 גרם
הוראות הכנה
- בסיר קטן להמס שוקולד עם 3 כפות קפה אספרסו. כשנמס אפשר להוסיף את שאר הקפה.
- להוסיף לסיר שמנת וסוכר ולערבב טוב.
- לצנן טוב
- להכניס למכונת גלידה ביתית לכ-30 דקות עד שהגלידה מוקצפת טוב.
- מומלץ להגיש בלווית רוטב שוקולד!!!
- לרוטב –
- 120 גרם שוקולד מריר
- 60 מי"ל שמנת מתוקה
- להמס שוקולד בשמנת עד למרקם חלק וקרמי. למזוג מעל הגלידה ולהנות!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>
יאמי