
מתכון לגלידת בננה
יאמי! גלידת בננה היא בחירה מעולה!
אך רגע לפני שאתם רצים להכין אותה - אם המכונה שלכם דורשת הקפאה מראש - הנה כמה טיפים שמלמדים איך לצלוח את התהליך. לחצו כאן >>
מרכיבים
- סוכר - 2/3 כוס
- בננות בשלות - 600 גרם
- מיץ תפוזים - 2/3 כוס
- שמנת מתוקה - 250 מ
הוראות הכנה
- במעבד מזון טוחנים היטב את הבננות עם מיץ התפוזים והסוכר. המיץ ימנע את השחרת הבננות ויוסיף טעם.
- מוסיפים לתערובת את השמנת ומערבבים היטב.
- מעבירים למכונת גלידה ביתית וממשיכים לפי הוראות היצרן.
- למי שרוצה קישוט טעים – 100 גרם אגוזים שאוהבים 3/4 כוס סוכר
- מחממים את הסוכר בסיר עד שנוצר קרמל. מוסיפים את האגוזים. מערבבים היטב ומשטחים את התערובת על נייר אפיה משומן עד שהיא מתקררת ומתקשה. שוברים לחתיכות קטנות ומקשטים את הגלידה !
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>