- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת אפרסק- ללא מכונה
מרכיבים
- שמנת מתוקה קרה - 2 כוסות
- חלב מרוכז ממותק - 415 מיליליטר
- תמצית וניל - כפית
- שימורים של אפרסק למילוי עוגות - פחית 1
הוראות הכנה
- באמצעות מיקסר הקציפו את השמנת עד להסמכתה.
- לקערה נוספת שכפו את החלב המרוכז ואת תמצית הוניל.
- הוסיפו בערך כפית מהשמנת שהוקצפה אל החלב המרוכז. בחשו בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה.
- שפכו את תערובת השמנת והחלב המרוכז לשאר השמנת המוקצפת, שוב בחשו בעדינות עד לקבלת תערובת קרמית חלקה.
- שפכו מחצית מתערובת הגלידה למיכל (שבמהשך תוכלו לאטום/ לכסות בניילון ולהקפיא) והוסיפו מחצית מכמות האפרסק. ערבבו בעדינות באמצעות כף/ סכין.
- למחצית התערובת שנותרה הוסיפו את מחצית כמות האפרסקים שנותרה וערבבו בעדינות, לאחר מכן אחדו את הכל יחד.
- כסו את המיכל בנייר נצמד/ במכסה, הכניסו להקפאה ל5-6 שעות.
- הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>