מתכון לגלידת אננס
שניה לפני שאתם מתחילים להכין את גלידת האננס, אם יש לכם מכונת גלידה שדורשת הקפאה מראש- כדאי שתקחו מאיתנו כמה טיפים שיעזרו לכם להכין את הגלידה בהצלחה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- חלב - 2 כוסות
- סוכר - 1 כוס
- ביצים טרופות - 3
- שמנת - 1 כוס
- אננס טרי או קופסא של אננס משומר - 1
הוראות הכנה
- בסיר קטן מחממים חלב וממיסים בו את הסוכר. מעבירים מעט מהחלב החם לתערובת הביצים וטורפים עד להשוואת טמפרטורות.
זהירות , לאט שלא יתקבלו ביצים מבושלות. מאחדים את הביצים והחלב בסיר וממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה מעט. - ( דרך טובה לבדיקה היא להכניס כף לתערובת ,להעביר אצבע על גב הכף. אם נשאר ה"שביל " סימן שהתערובת סמיכה מספיק )
- להוריד את הסיר מהאש ולצנן במהירות על ידי הנחתי בקערת מים קרים מאוד. לערבב 2 דקות עד שמתקרר.
להוסיף את השמנת והאננס . לערבב ולהכניס למקרר למספר שעות. - להעביר את התערובת למכונת גלידה ביתית ולהמשיך לפי הוראות היצרן.
- הערה: מי שאוהב חתיכות אננס גדולות יותר יכול להשאיר אותו חתוך גס, מי שלא אוהב חתיכות גדולות יכול לרסק את האננס במוט בלנדר לפני שמוסיפים אותו לתערובת.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>




