
מתכון לגלידת אוראו – ללא מכונה
התוצר של המתכון לגלידת אוראו הוא 2 כוסות
מרכיבים
- חלב מרוכז ממותק קר - 400 מ
- שמנת מתוקה קרה - 2 כוסות
- תמצית וניל - 1 כפית
- אוראו מרוסק - 2 כוסות
הוראות הכנה
- הכניסו את כל המוצרים (כולל כלי של הערבול) למקרר ל20 דקות לפני תחילת ההכנה
- מקציפים את השמנת מתוקה במיקסר המצויד במקציף (או באמצעות מערבל יד) עד שמקבלים קצפת "כבדה".
- מורידים מעט את מהירות ההקצפה ומוסיפים את החלב המרוכז(חשוב שהיה קר) לקצפת. כעט נערבב את התמצית וניל עם שאר התערובת.
- לאחר מכן, נעלה שוב את מהירות המיקסר עד שנקבל מרקם יותר "עבה וכבד"
- כעט יש להוסיף לתערובת את האוראו(אפשר להשאיר קצת לאחר כך) ולערבב במהירות בינונית עד שהאוראו מפוזר באופן אחיד.
- לבסוף, יש להכניס התערובת לכלי (אם שמרתם קצת אוראו ממולץ לפזר מעל שכבת אוראו).
- יש להקפיא לפחות לילה לפני ההגשה… ובתאבון!!!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>