
מתכון לגלידת אבוקדו עם שוקולדצ’יפס
כדי לשיר בביטחון "יש לי גלידה הכי טובה" - צריך להשתמש בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שיש להקפיא 12 שעות מראש, הנה כמה טיפים שעשויים לעזור. לחצו כאן >>
מרכיבים
- אבוקדו בינוניים-גדולים - 2
- בננה בינונית - 1
- חמאת קוקוס/שמן קוקוס - רבע כוס
- סירופ מייפל (או דבש או צוף קוקוס) - 2 כפות
- תמצית מנטה - 1 כף
- שוקולד צ'יפס (לפי טעם אישי) - 3-5כפות
- קומץ עלי מנטה טריים
הוראות הכנה
- ההכנה מאוד פשוטה. ראשית נכניס את כל החומרים למעט השוקולדצ'יפס לתוך הבלנדר ונפעיל אותו עד לקבלת מרקם קרמי חלק.
- מכניסים לקערה עמוקה ומערבבים את התערובת ביחד עם השוקולד ציפס.
- לאחר מכן או שמכניסים למכונת גלידה ופועלים בהתאם להוראות היצרן או אם אין לכם מכונת גלידה מקפיאים את התערובת 3 שעות במקפיא כאשר כל חצי שעה מערבבים….ובתאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>