
מתכון לגלידת קיווי מעולה
רוצים כבר להכין את גלידת הקיווי החלומית הזו?
אם יש לכם מכונת גלידה שצריך להקפיא מראש- קחו כמה טיפים שיעזרו לכם להגיע לתוצאה מעולה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- קיווי בשל - 6 יחידות
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- סוכר - כוס ו-2 כפות
- ביצים - 2
הוראות הכנה
• קלפו בעזרת סכין או קולפן את הקיווי ומעכו אותם בקערה עד הפיכתם למחית.
• הוסיפו 2 כפות סוכר לקערה, ערבבו וכסו.
• הכניסו את הקערה למקרר למשך שעה.
• הקציפו את הביצים בקערה נוספת כ-2 דקות עד שהן רכות ונימוחות.
• שפכו את כוס הסוכר פנימה בהדרגה, המשיכו להקציף כדקה נוספת עד לקבלת תערובת אחידה.
• הוסיפו כעת לקערת הביצים והסוכר גם את השמנת והקציפו.
• הוציאו את קערת הקיווי מהמקרר והוסיפו אותה לתערובת השמנת, הביצים והסוכר ובחשו היטב.
• העבירו את התערובת למכונת גלידה והקפיאו אותה על פי הוראות המכונה.
טיפ שלנו-
לחוויה טרופית אמיתית מומלץ להגיש לצד קיווי, מנגו ופסיפלורה טריים.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>