
מתכון לגלידת אפרסק קיצית
הפירות הנהדרים שיש לנו בקיץ הישראלי ממש מתחננים שנאכל אותם, נבשל ונהנה.
אז למה לא בגלידה ?
הכנת גלידת אפרסק בהצלחה עלולה להיות קצת מאתגרת... אם המכונה שלכם דורשת 12 שעות הקפאה מראש, קחו כמה טיפים שיעזרו לכם לעשות זאת. לחצו כאן >>
מרכיבים
- אפרסקים קלופים וקצוצים - 4 כוסות
- סוכר - 1 כוס
- שמנת - 4 כוסות
- אינסטנט פודינג וניל - 1 חבילה
- מעט תמצית וניל
- חלב או חלב ממותק - 1 כוס
הוראות הכנה
- מה עושים ואיך מכינים ?
- מערבבים ביחד את האפרסקים הקצוצים והסוכר. מניחים להם לעמוד יחד כשעה.
- מעבירים למעבד מזון ומפעילים עד שהכל הופך לרסק אחיד.
- מערבבים יחד את השמנת+חלב+וניל+אינסטנט פודינג+רסק אפרסקים
- מעבירים ל מכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן.
- מה מקבלים ?
- גלידה אפרסקית ועדינה בטעם שכולם יאהבו לאכול הקיץ !
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>