מתכון לצ’ה מרינגדה
קינוח ספרדי שנקרא לצ'ה מרינגדה והוא על בסיס חלב וביצים, ללא שמנת.
רוצים כבר להכין את הקינוח המושלם?
אם יש לכם מכונת גלידה שצריך להקפיא מראש- קחו כמה טיפים שיעזרו לכם להגיע לתוצאה מעולה. לחצו כאן >>
הוראות הכנה
- מחממים את החלב עם 6 כפות סוכר, מלח והקינמון וגרידת כל הלימון, עד שהסוכר נמס והתערובת חמה אך לא רותחת. שמים בצד לספוג טעם מהלימון והקינמון.
- מקציפים טוב את החלבונים ומוסיפים את שתי כפות הסוכר הנותרות עד לקצף קשה. מוציאים מקלות קינמון ומערבבים את התערובת שהתקררה בינתיים לתוך המרנג,
- מקפיאים במכונת הגלידה.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>