
- זמן הכנה: כשעתיים ורבע דקות
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת ריבת חלב ופקאן מדהימה
להכין גלידת ריבת חלב ופקאן בהצלחה- זה לא תמיד קל, אם צריך להקפיא את המכונה שלכם 12 שעות מראש- קבלו כמה עצות שילמדו אתכם כיצד. לחצו כאן >>
מרכיבים
- חלב - 2 כוסות
- שמנת מתוקה - כוס
- ריבת חלב - 1 ו-2/3 כוסות
- תמצית וניל - 1/8 כפית
- אגוזי פקאן קלויים קצוצים - 3/4 כוס
הוראות הכנה
• הביאו חלב ושמנת לרתיחה בלבד בסיר עבה על אש בינונית.
• הסירו מהאש והקציפו פנימה את ריבת החלב עד להמסה.
• הוסיפו תמצית וניל, ערבבו והעבירו לקערת מתכת.
• צננו על ידי הכנסת הקערה לקערה גדולה יותר של מים קרים וקרח, בחשו מידיי פעם עד להצטננות התערובת, כ-15-20 דקות.
• הקפיאו את תערובת הגלידה במכונת הגלידה עד שהיא כמעט מתייצבת.
• הכניסו פנימה את אגוזי הפקאן.
• העבירו את הגלידה למיכל אטום והכניסו למקפיא להתקשות, לפחות למשך שעה.
• הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>