
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת משמש
הכנת גלידת משמש היא חוויה מהנה, אך כדי לצלוח את הכנתה צריך לדעת איך. אם המכונה שלכם דורשת הקפאה של 12 שעות, הנה כמה עצות שעשויות להועיל לכם. לחצו כאן >>
מרכיבים
- משמשים - 5
- מים - 1/2 כוס
- סוכר - 1/2 כוס
- שמנת מתוקה - כוס
- תמצית וניל - 3 טיפות
- מיץ לימון סחוט טרי - מעט
הוראות הכנה
• מוציאים את הגרעינים מהמשמשים וחתכו כל משמש לשמיניות.
• מחממים את המשמשים החתוכים והמים על אש בינונית במחבת מכוסה למשך כעשר דקות, או עד התרככותם, תוך בחישה מידיי פעם.
• מורידים מהאש, שופכים פנימה את הסוכר ומערבבים עד להמסה, מקררים את התערובת לטמפרטורת החדר.
• מוסיפים כעת את השמנת, מיץ הלימון ותמצית הוניל ובוחשים.
• מצננים את התערובת במקרר.
• מכניסים למכונת הגלידה ומניחים לה לפעול כחצי שעה.
• מעבירים את הגלידה מהמכונה למקפיא בתוך מיכל אטום, מקפיאים עד להתמצקותה.
• מוציאים את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>