
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לסורבה פטל – במכונת Caso
סורבה מיוצר ממגוון של פירות וניתן להכינו כחמוץ או כמתוק- על פי הטעם.
*כדי להכין סורבה בד"כ צריך: 500 גרם של מחית פרי/ מיץ, 50-120 גרם סוכר לפי הטעם ומרכיבים נוספים כמו גרידת לימון, או כל תוספת שאתם אוהבים.
מרכיבים
- פטל טרי/ קפוא - 300 גרם
- מים - 125 מיליליטר
- סוכר - 50 גרם
- חומץ בלסמי - מעט
הוראות הכנה
- הפשירו את הפטל אם הוא קפוא.
- מעכו את הפטל ולאחר מכן סננו אותו במסננת.
- חממו את המים והוסיפו את הסוכר תוך ערבול עד שהסוכר יתמוסס לחלוטין.
- ערבבו את הפטל יחד עם המים המסוכרים והחומץ הבלסמי.
- הכניסו למכונת הגלידה.
- בחרו בתפריט ה"Ice" וכוונו את הטיימר ל-45 דקות
- לאחר ההכנה במכונה, העבירו את הסורבה למיכל נוסף והגישו או הקפיאו אותו לזמן נוסף במקפיא- לפי העדפתכם.
בתיאבון!