
מתכון לגלידת שוקולד מושלמת!
גלידת שוקולד - בדיוק כמו בגלידריות הבוטיק!
הכנת גלידת שוקולד אמורה להיות כיפית במיוחד, אך כדי שהיא תצליח צריך להשתמש בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שצריך להכניס להקפאה ל-12 שעות- קבלו מספר טיפים שיעזרו לכם לקבל תוצאות טובות יותר.
לחצו כאן >>
מרכיבים
- סוכר - רבע כוס
- חלב - 1.25 כוסות חלב
- שמנת מתוקה - שקית אחת
- שוקולד מריר - 150 גרם שוקולד מריר שבור
- חלמונים - 5
הוראות הכנה
מתכון מושלם לגלידת שוקולד טעימה!
שלבים:
1.הקציפו את החלמונים והסוכר עד אשר התערובת תהיה בהירה
2. שבשלו את החלב, השמנת והשוקולד בסיר קטן. בשלו תוך בחישה עד אשר השוקולד ימס לגמרי והתערובת תהיה על סף רתיחה, חשוב לבש היטב בגלל בביצים אך לא להרתיח.
3. צקו את תערובת השוקולד תערובת הביצים וערבבו היטב. בשלו על אש קטנה תוך כדי בחישה רצופה עד שהתערובת תהיה סמיכה. קררו היטב
4. העבירו את התערובת אל תוך מכונת הגלידה והפעילו עד שהגלידה תגיע למרקם האהוב אלכם
5.תהנו מגלידת שוקולד מושלמת ברמת גלידריית בוטיק!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>