
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת שוקולד – במכונת Caso
גלידת שוקולד קרמית מתקבלת כשמכניסים מרכיבים כמו חלב, סוכר, שמנת וחלמוני ביצה. על פי טעמכם האישי ניתן להוסיף מרכיבים נוספים שיצטרפו לתערובת.
מרכיבים
- חלב (3.5%) - 200 מיליליטר
- שוקולד מריר 70% קקאו - 100 גרם
- שוקולד חלב - 100 גרם
- שמנת מתוקה - 300 גרם
- סוכר - 80 גרם (או לפי הטעם)
הוראות הכנה
- חממו את החלב.
- הוסיפו את השוקולד, ערבבו היטב וצננו.
- הקציפו את השמנת יחד עם הסוכר עד שהיא חצי- טרופה.
- מזגו את תערובת השוקולד המקוררת לשמנת.
- הכניסו למכונה.
- הגדירו את תפריט ה"Ice".
- כוונו טיימר ל-50 דקות.
- בסוף הפעולה העבירו את הגלידה למיכל נוסף והקפיאו אותה עד להגעה למרקם הרצוי לכם.
בתיאבון!