
מתכון לגלידת קוקוס ושוקולד
הכנת גלידת קוקוס ושוקולד היא חוויה מהנה, אך כדי לצלוח את הכנתה צריך לדעת איך. אם המכונה שלכם דורשת הקפאה של 12 שעות, הנה כמה עצות שעשויות להועיל לכם.
לחצו כאן >>
מרכיבים
- שוקולד מריר - 100 גרם
- קוקוס - 50 גרם
- חלב - 200 מי
- שמנת מתוקה - 200 מי
- סוכר - 90 גרם
- קוקוס טרי בפלחים לקישוט
הוראות הכנה
- לחמם מעט את החלב בסיר קטן ולהוסיף אליו את הקוקוס. אחרי שמגיע כמעט לרתיחה כדאי לשים בצד שיצטנן לפחות חצי שעה
- בינתיים אפשר להמיס את השוקולד על ידי חימום החלב ושפיכתו על השוקולד. מערבבים טוב עד שהכל נמס ומתאחד .
- כשהכל יחד מוסיפים את השמנת והסוכר.
- לקרר את התערובת ולהכניס למכונת הגלידה למי שיש .
- כדאי להפעיל לפי הוראות היצרן שלכם עד שהגלידה מקבלת נפח ומרקם ומתגבשת. בסיום מעבירים למיכל נקי ומכניסים למקפיא לעוד שעה קלה.
- מה עושים כשבאים האורחים ?
- מוציאים מהמיכל, לקשט ולאכול!
- למי שאין מכונת גלידה , כדאי להעביר לתבנית שטוחה ולהקפיא כשלוש שעות.
- אחר כך להוציא מהמקפיא ולערבב טוב , אפילו לרסק רגע בבלנדר.
- המטרה ? לשבור את הקרח לחתיכות כל כך קטנות שנרגיש קרם בפה ולא ארטיק.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>