
מתכון לגלידת פיסטוק
אני אוהב פיסטוק, מאוד אוהב,
בצלחת של פיצוחים, או בקינוח וכמובן שגם בגלידה.
שניה לפני שאתם מתחילים להכין את גלידת הפיסטוק, אם יש לכם מכונת גלידה שדורשת הקפאה מראש - כדאי שתקחו מאיתנו כמה טיפים שיעזרו לכם להכין את הגלידה בהצלחה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- חלב - 2 כוסות
- סוכר - 1/3 כוס
- קורנפלור - 2 כפות
- מחית פיסטוק - 200 גרם
- כמה טיפות מיץ לימון או תפוז
הוראות הכנה
- מערבבים 1/4 כוס חלב עם הקורנפלור עד שנמס
- מחממים את שאר החלב בסיר בינוני עם הסוכר
- כשהחלב כמעט רותח מוסיפים את הקורנפלור ומבשלים על אש קטנה בעדינות כ3 דקות תוך כדי עירבוב כל הזמן
- מסירים את הסיר מהאש,מעבירים לקערה ומצננים היטב, עדיפות לכל הלילה !
- אחרי הקירור,לערבב פנימה את מחית הפיבטוק ומיץ לימון עד שהתערובת אחידה וחלקה
- מעבירים למכונת גלידה וממשיכים לפי הוראות היצרן
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>