
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת פטל – במכונת Caso
מרכיבים
- פטל טרי/ קפוא - 300 גרם
- שמנת מתוקה - 200 מיליליטר
- חלב - 70 מיליליטר
- סוכר - 80 גרם
הוראות הכנה
- אם הפטל קפוא, הפשירו אותו.
- מעכו את הפטל ליצירת מחית.
- סננו את המחית במסננת.
- הוסיפו את שאר המרכיבים למחית הפטל וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- הכניסו למכונת הגלידה.
- בחרו בתפריט ה"Ice".
- כוונו טיימר ל-45 דקות והפעילו את המכונה.
- שפכו לכלי נוסף והמשיכו להקפיא את הגלידה במקפיא לפי טעמכם.
בתיאבון!