
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת משמש- ללא מכונה
מרכיבים
- משמש טרי - 450 גרם
- סוכר - 1/2 כוס
- שמנת מתוקה - 2/3 כוס
- מיצי בישול של משמש עם מים - 2/3 כוס
הוראות הכנה
- הוציאו את החרצנים מהמשמשים.
- בשלו את המשמשים בסיר על אש קטנה עם מעט מים עד להתרככותם.
- סננו את המשמשים בזהירות, שמרו בצד את מיצי הבישול.
- הוסיפו למיצי הבישול מים עד להגעה לכמות של 2/3 כוס.
- צרו סירופ ממיצי הבישול והסוכר. בשלו אותם על אש בינונית כ-10 דקות.
- כשהמשמשים קרים, הוסיפו את אליהם את הסירופ וערבלו היטב (עדיף במיקסר).
- הקציפו את השמנת וערבלו אותה יחד עם הסירופ.
- הכניסו לתבנית אטומה והקפיאו את הגלידה במשך מספר שעות עד שהיא חצי- קפואה.
- הוציאו את התבנית, ערבבו והכניסו אותה למקפיא עד להקפאה מלאה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>