
מתכון לגלידת מנגו מהירה
מרכיבים
- שפורפרת חלב מרוכז 397 גרם - 1
- שמנת מתוקה - 500 מ
- קופסת משקה מנגו מרוכז קפוא - 1
- תוספת: פירות הדר מסוכרים - 1/4 כוס
הוראות הכנה
- מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מכניסים את יתר החומרים לקערה ומוסיפים בתנועות קיפול את הקצפת.
- מעבירים לתבנית או לשתיים קטנות.
- מכניסים למקפיא לפחות ללילה.
- בעת ההגשה ניתן לצקת שוקולד שהומס או רוטב פירות.
- תוספות אפשריות :
- עוגיות טחונות
- רבע כוס פירות הדר קצוצים
- שוקולד צ'יפס
- דובדבנים קצוצים
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>