
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת מנגו- ללא מכונה
מרכיבים
- מנגו - 2 מנגואים גדולים/ כוס מחית מנגו
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- סוכר - 1/3 כוס
- תמצית וניל - 1/2 כפית
הוראות הכנה
- קלפו וחתכו את המנגואים.
- ערבבו את המנגו, הסוכר ותמצית הוניל לעיסה בעלת מרקם חלק.
- הקציפו את השמנת.
- הוסיפו לשמנת את המנגו שערבבתם, ערבבו היטב.
- בדקו האם התערובת מתוקה מספיק עבורכם והוסיפו סוכר אם צריך.
- הכניסו לתבנית אטומה והכניסו למקפיא.
- כשהגלידה חצי- קפואה הוציאו אותה מהמקפיא, ערבבו אותה והחזירו עד להקפאה מלאה.
- מומלץ: להגיש עם דבש מעל.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>