
מתכון לגלידת ‘דרדסים’ לילדים- ללא מכונה
מרכיבים
- פחית חלב מרוכז מתוק - 1
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- צבע מאכל כחול - 2 טיפות
- תמצית לימון - 1/2 כפית
- תמצית פטל - 1/2 כפית
- תמצית וניל - 1/2 כפית
הוראות הכנה
- בקערה מצוננת גדולה הקציפו את השמנת עד להסמכתה.
- שפכו פנימה את החלב המרוכז, תמציות הפירות ותמצית הוניל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה חלקה.
- הוסיפו את טיפות צבע המאכל. (ניתן להוסיף מעל 2 טיפות לקבלת צבע גלידה חזק יותר).
- העבירו את התערובת לתבנית אטומה והכניסו להקפאה במשך לפחות 5-6 שעות.
- הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-5-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>