מתכון לגלידת ליצ’י- ללא מכונה
מרכיבים
- ליצ'י - 18 יחידות
- חלב מרוכז מתוק קר - 400 גרם
- שמנת להקצפה - 470 מיליליטר
- מיץ לימוץ סחוט טרי - כפית
הוראות הכנה
• קלפו את הליצ'י.
• הכניסו לבלנדר את הליצ'י ואת מיץ הלימון, עד קיצוץ הליצ'י לחתיכות קטנטנות.
• הוציאו את הליצ'י הקצוץ והניחו בצד.
• כעת הכניסו לבלנדר שמנת מתוקה והקציפו חלקית (כחמישים אחוז).
• הוסיפו לשמנת את הליצ'י הקצוץ ואת החלב המרוכז וערבבו בבלנדר כחצי דקה.
• שפכו את התערובת לתבנית אטומה והכניסו למקפיא ל-8 שעות. במהלך ההקפאה ערבבו את הגלידה היטב פעם בשעתיים.
• הוציאו את הגלידה מהמקפיא כ-10 דקות לפני הגשתה.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>




