מתכון לסורבה תותים
כיף להכין סורבה תותים, אך זה עלול להיות קצת מסובך... אם מכונת הגלידה שלכם דורשת הקפאה ממושכת מראש, הנה כמה עצות לשימוש בה בהצלחה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- סוכר - 100 גרם
- מים - 250 מ
- תותים טריים - 500 גרם
- מיץ מחצי לימון
- ג'לטין
הוראות הכנה
- מבשלים יחד מים וסוכר עד שנוצר סירופ סמיך מעט. מצננים.
- מרסקים את התותים ומסננים דרך מסננת דקה כדי שכל השאריות הקשות ישארו מחוץ לסורבה.
- ממיסים את הג'לטין ב 2 כפות של מים . מערבבים יחד תותים, לימון וג'לטין עם סירופ הסוכר.
- מצננים היטב במקרר ומעבירים למכונת גלידה ביתית ומכינים לפי הוראות היצרן.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>