
מתכון לסורבה פסיפלורה של קרין גורן
כיף להכין סורבה פסיפלורה, אך זה עלול להיות קצת מסובך...
אם מכונת הגלידה שלכם דורשת הקפאה ממושכת מראש, הנה כמה עצות לשימוש בה בהצלחה. לחצו כאן >>
מרכיבים
- כוס פסיפלורה בלי גרעינים
- אבקת סוכר - 4 כפות
- מיץ לימון - 2 כפיות
הוראות הכנה
- מערבבים את החומרים עד שאבקת הסוכר נמסה. מעבירים למכונת גלידה להמשך הקפאה וערבוב.
- למי שאין מכונת גלידה – מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא.
- כל 1/2 שעה מערבבים-מרסקים בעזרת מזלג עד לקבלת מירקם של סורבה.
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>
סוף הדרך
מרענן ומפתיע