
מתכון לשרבט אבטיח ללא מכונה
מתכון ל1 ליטר גלידה
מרכיבים
- קוביות אבטיח ללא גרעינים - 6 כוסות
- חלב מרוכז (ממותק) - 1 כוס
- רבע כפית מלח
הוראות הכנה
- ראשית, נסדר את קוביות האבטיח על גליון אפיה (בשכבה אחת) ונקפיא אותם עד שיתקשו במשך כ4 שעות (ניתן לשים גם זמן ארוך יותר).
- לאחר מכן, נכניס את האבטיח הקפוא, החלב המרוכז והמלח למעבד המזון ונערבב עד לקבלת תערובת חלקה, תהליך זה אמור להימשך 3 עד 5 דקות.
- נעביר את התערובת למיכל אטום וקפיא כ2 שעות
- בתאבון!