
מתכון לגלידת פיסטוק – ללא מכונה
גלידה ביתית ללא מכונה
מרכיבים
- פחית חלב ממותק ומרוכז - כ-400 גרם
- שמנת מתוקה - 2 מכלים (500 מ
- מחית פיסטוק - 1 כף
- פיסטוקים קלופים קצוצים גס - חצי כוס
הוראות הכנה
- בקערה לא גדולה מערבבים טוב יחד חלב ממותק,מחית פיסטוק וגם פיסטוקים קצוצים אם בחרתם להוסיף כאלה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב.
- מערבבים בתנועות קיפול שליש מהקצף לתערובת החלב הממותק, מערבבים את התערובת חזרה עם כל הקצף שנותר.
- מעבירים לתבנית פלסטיק שטוחה ומקפיאים כמה שעות עד שהגלידה קופאת
- אפשר להוציא מהמקפיא ולערבל טוב כדי לשבור את הקרח לגושישים קטנטנים וכך להגיע למרקם קרמי יותר.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>