
מתכון לגלידת ג’ינג’ר (זנגביל)
אני אוהבת מאוד אוכל תאילנדי ובמטבח האסיאתי הג'ינג'ר הוא כוכב,
אז עלה לי הרעיון לנסות להכין פעם מתכון לגלידה איתו.
והנה התוצאה
____
גלידת ג'ינג'ר, הכי טובה ומשובחה! אבל... זה רק אם משתמשים בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שצריך להקפיא 12 שעות מראש, הנה כמה עצות שעשויות לעזור. לחצו כאן >>
מרכיבים
- חלב - 200מי
- שמנת מתוקה - 200 מי
- סוכר - 150 גרם
- חלמונים - 4
- מעט מלח
- שורש ג'ינג'ר
הוראות הכנה
- לקלף ולחתוך את השורש לחתיכות קטנות
- לחמם חלב בסיר עם הג'ינג'ר עד לרתיחה. להוריד מהאש ולצנן.
- לסנן את החלב ולהוציא את הג'ינג'ר כי עכשיו כבר כל הטעם הטוב עבר לחלב ונספג בו.
- לטרוף יחד חלמונים+מלח+סוכר
- להוסיף את החלב והשמנת לתערובת החלמונים
- למי שיש לו מכונה יכול עכשיו להכניס כל החומרים למכונת גלידה ולהמשיך לפי הוראות היצרן.
- למי שאין לו מכונת גלידה – לא נורא !
- אפשר להעביר את התערובת לתבנית, להקפיא ולהוציא כל 3-4 שעות ולערבב טוב טוב
- העירבוב ישבור את הקרח לגושים קטנטנים ונקבל גלידה במרקם חלק יותר וקרמי.
- רצוי לערבב פעמיים שלוש ולמי שיש כוח להתאפק עד האכילה אפילו ארבע..
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>