
- עבור: לכל המשפחה
מתכון לגלידת בננה בקלות- ללא מכונה
גלידה פשוטה להכנה משני מרכיבים בלבד. מתאימה גם לטבעונים.
מרכיבים
- בננות בשלות גדולות - 4
- פצפוצי שוקולד - 2 כפיות
הוראות הכנה
- קלפו את הבננות וחתכו אותן לעיגולים.
- פרסו את העיגולים על צלחת בשכבה אחת (לא להערים אותם זה על זה) והקפיאו למשך שעה.
- הכניסו את הבננות למעבד מזון וחכו עד הפיכתן לעיסה קרמית.
- שפכו לתוך עיסת הבננה את פצפוצי השוקולד וערבבו כך שהם יפוזרו באופן אחיד.
- הקפיאו למשך שעתיים- שלוש.
- הוציאו מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
*אופציונאלי- לתוספת בריאות ניתן להוסיף לעיסה לפני הקפאתה שקדים/ אגוזי מלך גרוסים היטב.
בתיאבון!
רוצים להכין גלידת בוטיק בבית לחצו כאן >>