מתכון לסורבה לימון ונענע
גלידת לימון נענע, הכי טובה ומשובחה! אבל... זה רק אם משתמשים בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שצריך להקפיא 12 שעות מראש, הנה כמה עצות שעשויות לעזור. לחצו כאן >>
מרכיבים
- מים - 275 מ
- עלי נענע - 1 כפית
- מיץ לימון - 220 מ
- סירופ סוכר - 200 מ
- קליפת לימון מגוררת - 1
- חלבון ביצה - 1
הוראות הכנה
- מרתיחים את המים עם עלי הנענע, מצננים כליל ומסננים.
- מערבבים מיץ לימון, סירופ סוכר, מי לבנדר וקליפת לימון. מקררים כשעה במקרר.
- מוסיפים את החלבון ומעבירים למכונת גלידה.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>