מתכון לגלידת אוכמניות
כדי לשיר בביטחון "יש לי גלידה הכי טובה"- צריך להשתמש בכלים הנכונים. אם ברשותכם מכונת גלידה שיש להקפיא 12 שעות מראש, הנה כמה טיפים שעשויים לעזור. לחצו כאן >>
מרכיבים
- גבעול וניל - 1
- שמנת מתוקה - 2 כוסות
- סוכר - 3/4 כוס
- חלב - 1 כוס
- אוכמניות - 1 כוס
הוראות הכנה
- חוצים את גבעול הוניל ומוציאים את הזרעים מבפנים ומכניסים אותם לקערה.
- מוסיפים לקערה את השמנת המתוקה ואת הסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס חלקית. מוסיפים
- את החלב וממשיכים לערבב.
- מכניסים את התערובת למיכל של מכונת גלידה.
- מפעילים את המכונה ל-20 דקות עד שהגלידה מסמיכה.
- עוצרים ומכניסים למכונה את האוכמניות. מפעילים לעוד 10-15 דקות.
- כשהמכונה סיימה את פעולתה, מכניסים למקפיא לעוד שעתיים.
- מגישים עם עיטור אוכמניות.
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>