מתכון לגביע גלידה טעים במיוחד
התוצר של המתכון לגביע גלידה הוא 8 גביעי גלידה
מרכיבים
- חלבונים גדולים - 2
- סוכר - חצי כפית
- חלב - 3 כפות
- תמצית וניל - חצי כפית
- כל קמח מטרה, מנופה - ⅔ כוס
- חמאה מומסת - 2 כפות
- קמצוץ מלח
- שוקולד מומס למחצה
- סוכריות צבעוניות
- אגוזים קלויים
הוראות הכנה
- שמים את החלבונים, הסוכר, החלב, הוניל והמלח לתוך קערה ומערבבים אותם יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והחמאה ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
- מניחים מחבת nonstick, על אש נמוכה.
- יוצקים ½1 כפות הבלילה לתוך המחבת החמה ומוזיזים אותו מהר עד לקבלת צורה עגולה יפה(גודל מומלץ 6 אינץ 'x 6 אינץ')
- מניחים את המחבת על אש בינונית ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן הופכים וממשיכים לבשל במשך 1-2 דקות.
- הרם את עיגול הבצק מהמחבת במהירות, ובקפידה גלגל מהחלק התחתון של החרוט כדי לעצב אותו. משוך את בחלק העליון כדי להפוך אותו קונוס רחב יותר. שים את קונוס על מגבת נקייה והחזק את צורת הקונוס ואת התפר בצד ולמטה במשך 1 עד 2 דקות או עד קונוס מתקרר מתקשה. (זה חייב להיעשות במהירות כי הבצק יתחיל להקשיח כמעט מיד לאחר שעזב את המחבת)
- טיפ: התמקד על גלגול התחתון של קונוס בהתחלה וזה מקל את העיצוב של שאר החרוט. הקפד לא לגלגל אותו חזק, אתה רוצה פתח מלמעלה כדי למלא בגלידה.
- טובלים את הלמעלה של הקונוסים בשוקולד ומכסים באגוזים וסוכריות צבעוניות(מומלץ גם את תחתית הגביע כדי לחסום את החור שנוצר כדי שלא ינזול). מניחים את קונוסים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה
- מומלץ לאכול באותו היום שהם עשויים. אך ניתן גם לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים. בתאבון!
רוצים להכין גלידה מקצועית בבית לחצו כאן >>
פשוט לא יוצא. זה מתכון לפנקייק דל סוכר וזהו
לא שווה את הזמן שלכם