מתכון לסורבה פלפלים ועוד…

אני בטוח שכל מי שמתעניין קצת באוכל טוב צופה כמוני בתוכנית מאסטר שף. אני אוהב לקבל רעיונות והשראה משם.

אתמול בתוכנית היה מתכון מיוחד במינו לסורבה פלפלים משגע.

מתכון לסורבה פלפלים

לכל מי שלא ראה – המתכון כאן 

הכנת סורבה היא לא סיפור מסובך אך היא דורשת מעט הקפדה וזמן. הבישול עצמו לוקח דקות ספורות אבל ההקפאה והעירבוב הם שעושים את כל ההבבדל בין קינוח במרקם עדין ומענג לבין גוש קרח גדול וקפוא ..

הכי  קל ונוח להשתמש במכונת גלידה לשלב הצינון והעירבוב.

זה יחסוך לכם זמן  ואת הכאב ראש של להוציא את הסורבה כל 45 דקות מהמקפיא ולערבב ביד או בבלנדר ידני.

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

למי שרוצה מתכונים נוספים בבקשה –

מתכון לסורבה לימון ונענע:

חומרים ל-600 גרם:
275 מ"ל מים
1 כפית עלי נענעסורבה לימונענע
220 מ"ל מיץ לימון
200 מ"ל סירופ סוכר
1 קליפת לימון מגוררת
1 חלבון ביצה

אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם עלי הנענע, מצננים כליל ומסננים.
מערבבים מיץ לימון, סירופ סוכר, מי לבנדר וקליפת לימון. מקררים כשעה במקרר.
מוסיפים את החלבון ומעבירים למכונת גלידה.

 

לחץ כאן למכונת גלידה ביתית – טלפון 08-9364540

סורבה פסיפלורה של קרין גורן

פסיפלורה

כוס  פסיפלורה – רק התוכן שרוקנתם מהקליפות ובלי גרעינים !
4 כפות אבקת סוכר
2  כפיות מיץ לימון

אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים עד שאבקת הסוכר נמסה. מעבירים למכונת גלידה להמשך הקפאה וערבוב.
למי שאין מכונת גלידה –  מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא.כל 1/2 שעה מערבבים-מרסקים בעזרת מזלג עד לקבלת מירקם של סורבה